KONTAKT
Kumal S d.o.o.
Ilica 251
HR-10 000 Zagreb
Tel: +385 (0) 1 539 2571
Fax: +385 (0) 1 369 7583

Prodaja
Dino Kljaić
Direktor prodaje
Mob. +385 (0)91 123 9128
Fax. +385 (0)1 3697 583
E-mail. dino.kljaic@kumal-zagreb.hr

Uvjeti korištenja

Svako korištenje internetske stranice www.kumal.hr podložno je niže navedenim uvjetima te njenim korištenjem ili preuzimanjem datoteka objavljenih na njoj suglasni ste sa svim uvjetima koji se navode u nastavku. Dokumenti objavljeni na ovoj internet stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Stoga je zabranjeno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez prethodnog dopuštenja Kumal S d.o.o. Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Sadržaj koji koristite namijenjen je isključivo osobnoj uporabi. Kumal S d.o.o. će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internet stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.kumal.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Kumal S d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.kumal.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Kumal S d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove web stranice, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Sve fotografije, slike, video, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim web stranicama isključivo su vlasništvo Kumala S d.o.o. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na ovim web stranicama pripada Kumalu S d.o.o. Sva prava su pridržana. Dopuštenje se daje subjektima radi korištenja tih materijala isključivo u promidžbene, uredničke i informativne svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Drugačija upotreba materijala s internet stranica Kumala S d.o.o. nije dopuštena.

Kumal S d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja svojih online siteova i prikupljat će podatke o identitetu osoba, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke ćemo koristiti kako bismo udovoljili vašim zahtjevima za informacijama i s vremena na vrijeme, koristit ćemo ih kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe. U svezi s tim, povremeno ćemo vaše osobne podatke koristiti kako bismo stupili u kontakt s vama. Izričito izjavljujemo da Kumal S d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, koristiti vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja. Ovo isključuje članice grupe Kumal kojima ćemo proslijediti podatke bez vašeg odobranja.

Kumal S d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove web lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi.


povratak na vrh

tel
+385 (0)1 36 94 875
mail


© 2011. Kumal d.o.o. Sva prava pridržana. Uvjeti korištenja